28-02-12

het bestuur

Reeds enkele jaren staan deze mensen paraat om zo veel mogelijk 'erfgoed' te verzamelen en samen te brengen in een eigen archief.  Sinds korte tijd beschikken we over de bovenverdieping van het oud gemeentehuis van Berchem en zijn we volop bezig om deze in te richten om te kunnen dienen als ontmoetingsplaats van onze vereniging.

bestuur EK.JPG

Zittend, van links naar rechts: Joëlle Lemoine, Marleen Depraetere, Marcel Vandenheede, Emilie Verhaeghe en  Bert Dekimpe. Staand, van links naar rechts: Paul Van Elstraete, Pieter-Jan Vanhaesebrouck, Claude Holvoet, Yves Lucaes en Pascal Paret. Niet op de foto maar een trouw bestuurslid: Inge Declercq.

 

 

19:21 Gepost in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0)

20-02-12

Vlaamse ardennendag

Zondag 15 april 2012 is dé trefdag voor alle gezinnen en organisaties met een hart voor natuur, bos en landschap in de Vlaamse Ardennen. Samen bieden wij je een zeer ruime waaier van boeiende activiteiten, die pareltjes bos, natuur en landschap van de Vlaamse Ardennen in de kijker zetten.

Centrale plaats voor deze Vlaamse Ardennendag is het recreatieoord in het Kluisbos, te Kluisbergen. Het is de uitvalsbasis voor vrije en gegidste wandelingen, tal van avontuurlijke (kinder)activiteiten en je kan er kennis maken met de organisaties die zich inzetten voor natuur en landschap in onze streek. Medewerkers van Erfdeel Kluisbergen zorgen voor een gegidste wandeling
langsheen een tiental plaatsen die tot de historische verbeelding spreken. Aan de hand van verzonnen, maar tegelijk op historische feiten gebaseerde verhalen, nodigen wij u uit om even stil te staan bij wat het Kluisbos ons te vertellen heeft over het verleden.


Kortom: De Vlaamse Ardennendag Natuurlijk Avontuurlijk!


vlaamse ardennendag.JPG
20:03 Gepost in Evenement | Permalink | Commentaren (2)